Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

RAZMIŠLJATE o kupnji novih predmeta za svoj dom? Prije nego što se odlučite, pogledajte koje stvari profesionalna čistačica nikada ne bi imala jer se teško održavaju. CleanWithJ je na TikToku podijelila video u kojem je navela koje predmete, s obzirom na svoje iskustvo u održavanju, izbjegava u svom domu.

Silikonske WC četke

Kao prvu stvar navela je silikonske WC četke. “Mit je da su čišće od uobičajenih toaletnih četki. Također, teško je čistiti sa silikonom”, objasnila je zašto ih ne bi kupila ni imala u svojem domu.


Crne slavine

Druga stvar koju ne preferira su crne slavine. “Ako imate tvrdu vodu bogatu kamencem, one postaju noćna mora. Vrlo je teško ukloniti kamenac s njih, a lijepo izgledaju samo dok se ne počnu koristiti.”


Crni namještaj

Također, nije ljubiteljica crnog namještaja jer se na njemu puno više vidi prašina. “Nikada nećete prestati brisati prašinu.”


Mat kuhinja

Spomenula je i mat kuhinjske ormariće. “Ne mogu dovoljno istaknuti koliko su teški za čišćenje. Svaki otisak prsta ili masna mrlja postaju izrazito teški za uklanjanje ako nemate odgovarajuće proizvode za čišćenje”, objasnila je svoj stav.


Shark usisavači

Također, nije impresionirana usisavačima marke Shark. “Nisam fan i žao mi je ako to nije popularno mišljenje, ali su preteški i nedovoljno fleksibilni po mom mišljenju.”


Ukrasna ogledala

Još jedna stvar koju ne bi nabavila za svoj dom su ogledala s metalnim okvirima koji izgledaju kao starinski prozori. “Prašina se nakuplja u sitnim pukotinama, što ih čini frustrirajućim za čišćenje”, pojasnila je.


Slavine s vodopadom

Zadnja stvar koju je spomenula su kuhinjske slavine s vodopadom. “One su prava uzgajališta kamenca. Izuzetno ih je teško čistiti, bolje ih je izbjegavati”, zaključila je.

“Imam sve te stvari kod kuće i slažem se”

Njezin video privukao je više od 1.7 milijuna pregleda i mnoštvo komentara.

“Točno je za silikonske četke za wc, puno je jednostavnije čistiti s običnima”, “Mrzim tamni namještaj i dobro je znati za slavine s vodopadom”, “Mrzim svoje slavine s vodopadom, čistim ih svaki dan”, “Imam sve te stvari kod kuće i slažem se”, “Slažem se sa svime, osim sa silikonskim četkama, one su odlične”, “Čistačica sam i slažem se sa svime što ste naveli”, neki su od komentara. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?