Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PREGLEDALI smo kataloge poznatih maloprodajnih trgovina u Hrvatskoj i izdvojili najbolje akcije i proizvode po dobrim cijenama. Lidl, Kaufland, Eurospin, Konzum, Plodine, Spar i Interspar možete pronaći u svim većim mjestima u Hrvatskoj, a ispod možete vidjeti našu šoping-listu za ovaj tjedan.

Lidl

Lidlov katalog vrijedi od ponedjeljka, 24.6., do nedjelje, 30.6., ili do prodaje zaliha, a pojedini popusti vrijede samo na odabrane datume u tom periodu. Katalog možete prolistati ovdje, a za ostvarenje pojedinih popusta potrebna vam je mobilna aplikacija Lidl Plus.


Kaufland

Kauflandov katalog vrijedi od srijede, 26.6., do utorka, 2.7., ili do prodaje zaliha, a pojedini popusti vrijede samo na odabrane datume u tom periodu. Aktualni katalog možete prolistati ovdje, a za ostvarenje pojedinih dodatnih popusta potrebna vam je Kauflandova kartica.


Eurospin

Katalog Eurospina vrijedi od četvrtka, 27.6., do srijede, 3.7., ili do isteka zaliha. Aktualni katalog možete prolistati ovdje


Konzum

Konzumov katalog vrijedi od četvrtka, 27.6., do srijede, 3.7., ili do prodaje zaliha. Za pojedine popuste potrebna je MultiPlus kartica. Aktualni katalog možete prolistati ovdje


Spar

Novi katalozi Spara i Interspara vrijede od srijede, 26.6., do utorka, 2.7., ili do prodaje zaliha za prehrambene namirnice, kozmetiku, proizvode za osobnu higijenu i sredstva za čišćenje. Pojedini popusti vrijede samo u trgovinama Spar i Interspar, ovisno o dostupnosti proizvoda na akciji u tim trgovinama. Aktualne kataloge možete prolistati ovdje.


Tommy

Tommyjev akcijski katalog vrijedi od četvrtka, 27.6., do srijede, 3.7. Možete ga prolistati ovdje


Plodine

Katalog Plodina vrijedi od srijede, 26.6., do utorka, 2.7., ili do isteka zaliha, a pojedini popusti vrijede samo na odabrane datume u tom periodu. Aktualni katalog možete prolistati ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?